blank

Viser alle 17 resultater

Polermaskiner – For den perfekte finish !

Skal du til at igang med at polerer for første gang, have maskine nr. 2 – eller er du professionel ?

Vi har polermaskiner det favner bredt lige fra den prisbillige Dual Action Polermaskine til den kraftige Rupes LHR21 MKIII

FĂŚlles for dem alle er dog at kvaliteten er uovertruffen – og vi lover med vores maskiner er det nemt for selv nybegynderen at opnĂĽ fantastiske resultater.

Er du i tvivl om hvilken polermaskine du skal vÌlge? Se lÌs vores guide til valg af polermaskine HER

Rigtig god fornøjelse med din nÌste polermaskine.

Ikke pĂĽ lager
975,00 DKK

Til montering pĂĽ Rotary eller Dremel til polering pĂĽ smĂĽ omrĂĽder

1.599,95 DKK

Dual Action Polermaskine med 5¨ bagskive

Ikke pĂĽ lager
1.599,95 DKK

Dual Action Polermaskine med 6¨ bagskive og 21 mm udsving.

1.499,95 DKK

Dual Action Polermaskine med 3 og 5¨ bagskive

799,95 DKK

Batteri til div. FLEX produkter

3.429,95 DKK

Rotary polermaskine uden bagskive

4.624,95 DKK

Premium Rotary Polermaskine pĂĽ batteri

3.195,00 DKK

Trüdløs dual action polermaskine

4.395,00 DKK

Trüdløs dual action polermaskine med 5¨ og 6¨bagskive

2.511,00 DKK

Robust lille DA med 3¨ bagskive og 12 mm udsving

2.930,00 DKK

Kompakt DA med 15 udsving og 5 + 6¨ bagskive

1.195,00 DKK

Lille og handy DA polermaskine med 3¨ bagskive

CarCare Freaks

Rotary Polermaskine

1.249,95 DKK

Rotary Polermaskine med fleksibel 5¨ bagskive

3.395,00 DKK

Dual Action polermaskine med 5¨ bagskive og 15mm udsving

3.695,00 DKK

Dual Action polermaskine med 6¨ bagskive og 21mm udsving

4.491,95 DKK

Slibemaskine til tørslibning af lak

3.875,50 DKK

Slibemaskine til tørslibning af lak


Polermaskiner til flere formĂĽl

polermaskiner Hos CarCare Freaks finder du flere forskellige typer af polermaskiner. Årsagen til dette er, at alle polermaskiner ikke er ens - selvom de på papiret kan ligne meget hinanden. Når du skal vælge din polermaskine er det derfor vigtigt at du sætter dig ind i de forskellige polermaskiners egenskaber eller spørger os til råds om dine valg.

Forskellige polermaskiner

Polermaskiner typisk delt op i 2 grupper. De polermaskiner som kun roterer om sin egen akse samt de polermaskiner som laver det vi kalder "orbitale" bevĂŚgelser.

Rotary polermaskine

En polermaskine som kun roterer om sin egen akse, er oftes den mest effektive maskine. Den bruger bruger varmen og friktionen som den ensidige bevĂŚgelse laver, til at arbejde hurtigt. Dvs. at en roterende polermaskine, ogsĂĽ kaldt for rotary, oftes vil kunne arbejde en smule hurtigere end en maskine som kun laver orbitale bevĂŚgelser. For den utrĂŚnede, er rotary maskinen ikke det oplagte valg - da risikoen for at afslibe for meget klarlak er er til stede.

Dual action polermaskine

En polermaskine som kører med orbitale bevÌgelser, ogsü kaldet dual action maskinen, er i vores optik den mest sikre maskine i brug og nemmest at mestre. De orbitale bevÌgelser som dual action maskinen foretager, betyder at maskinen laver en 8-tals bevÌgelse samtidig med at den roterer om sin egen akse. Det betyder at varmen og friktionen fordeles over et større omrüde. Og müden dual action maskinen sliber pü, gør ogsü at det er nemmere at fü et mere hologramfrit (jÌvnt) resultat.

Udsving pĂĽ dual action polermaskinerne

Udsvinget på dual action maskinerne fortæller noget om hvor effektivt de arbejder. Som tommelfingerregel kan man sige, at jo større udsving maskinen tager, jo mere effektivt arbejder den. Modsat, jo mindre udsving maskinen tager - jo finere afslutter maskinen. I direkte test med 2 maskiner mod hinanden, vil du som begynder måske ikke opleve den store forskel på en maskine som har 8 eller 15 mm's udsving. Herudover følger udsvinget på dual action polermaskinen gerne maskinens type eller størrelse. Dvs. små maskiner, arbejder typisk ikke med udsving større end 8 mm. Årsagen til dette er ligeledes også, at de små maskiner bruges på mindre områder og ud mod kanter. Des mindre udsving maskinen tager, desto lettere kan det være at arbejde på disse områder. Modsat, når du arbejder på større flader med større skiver, ønsker du også at have større udsving på maskinen
Typisk er maskinernes udsving pĂĽ hhv. 8, 15 og 21 mm.