blank

Viser 1–30 af 52 resultater

Glasrens og glaspleje – Udsynet er vigtigt !

I kategorien glasrens og glaspjele, har vi placeret produkter der hjælper dig med at holde alle dine ruder og glas skinnede rene.

For at gøre det nemt for dig, har vi både placeret plejemidlerne og tilbehøret hertil – så produkterne er nemme at finde.

Glaspleje uden alkohol…

Vores udvalg, men enkelte undtagelser, består af glasplejeprodukter uden alkohol. Årsagen til dette er at alkohol-baserede rensemidler, ofte fjerner eller opløser beskyttelsesproduktet som sidder på dit glas. Herudover, så er det heller ikke særlig rart at lugte til ! Se nærmere i beskrivelsen af de enkelte produkter.

Udsynet er vigtigt !

Vores beskyttelsesprodukter er udviklet til afsky skidt og vand. Det betyder at du altid har bedst muligt udsyn, samtidig med at du sparer sliddet på dine vinduesviskere. For os er din sikkerhed vigtig !

Rigtig god fornøjelse !

64,95 DKK

Hurtigvirkende isfjerner.

79,95 DKK

Glasrens med forseglereffekt

409,95 DKK

Glasrens der effektivt fjerner trafikfilm der kan hæmme udsynet.

118,95 DKK

Glasrens med let forsegler funktion

269,00 DKK

Kit til glasforsegling

Ikke på lager
59,95 DKK

Alkoholbaseret glasrens med dug hæmmende effekt

179,95 DKK

Keramisk coating til ruder og glas. 12+ måneders holdbarhed

102,95 DKK

Sprinklervæske koncentrat

104,95 DKK

Glasrens med vandafvisende effekt.

114,95 DKK

Virker ved 50+ km/t. 6+ måneders holdbarhed

118,95 DKK

Spray på tør af. Stribefri glas

79,95 DKK

Microfiber med skummembran til aftørring af ruder og glas

24,95 DKK

Simpelt microfiber håndklæde til glas. 40 x 40 cm

99,95 DKK

Simpelt microfiber håndklæde til glas. 40 x 40 cm. 5 pak.

109,95 DKK

Glasrens til inde og ude

99,95 DKK

Effektiv glasrens som "ikke gør i næsen"

129,00 DKK

Effektiv glasrens som "ikke gør i næsen"

149,00 DKK

Glasforsegler

59,00 DKK

Glashåndklæde på 40x40 cm

39,95 DKK

Glas servietter med anti-dug effekt.

Eksteriør

Soft99 Glaco Blave

106,95 DKK

Forsegler til lygteglas, plast, hjelmvisir og briller

99,95 DKK

Isfjerner med indbygget forsegler

Eksteriør

Soft99 Glaco Q

119,95 DKK

Dybderens og forsegling af ruder/glas i en arbejdsgang

94,95 DKK

Glas compound. Fjerner gammel rudeforsegler, vejfilm mv.

74,95 DKK

Mild men effektiv, alkoholfri rude rens.

78,95 DKK

Effektiv glasrens til beskidte jobs.

189,95 DKK

Effektiv glasrens til beskidte jobs.

89,95 DKK

Effektiv glasrens til beskidte jobs.

99,95 DKK

3 stk. microfiberklude til aftørring af glas


Fornøjelsen ved beskyttede, stribefrie ruder

glasforsegler Når du har velplejede ruder og glas - er det ikke noget du lægger mærke til med mindre at det regner. Så preller vandet af uden du har behov for at bruge dine viskerblade. Men er dine ruder beskidte enten inde eller ude - så bemærker du det samme. I den sidste ende handler det om din sikkerhed som bilist og trafikant. Vi anbefaler altid at man i sit bilplejearsenal har en god glasrens, en rudeforsegler samt microfiber til opgaven.

Hvad er en god glasrens ?

Hvad gør en glasrens god ? Godt spørgsmål ! Som med som mange andre ting, så er det et spørgsmål om præference. Men en god oplevelse med en glasrens, handler ligeledes om det tilbehør du bruger. For bruger du en god glansrens med et dårligt microfiberhåndklæde - så er det lidt ligesom at øl af en kop. Jovist, smagen er der - men oplevelsen er ikke særlig god. Man kan sige at glasrense, som der i højere grad er baseret på alkohol har lettere ved at opløse trafikfilm. Men de kan samtidig gøre skade på en rudeforsegler og udtørre rudelister mv. Modsat kan en glasrens lavet på milde opløsningsmidler være rigtig god til den løbende pleje. Specielt på ruder som i forvejen er passet godt på. Så dit valg handler om hvordan udgangspunktet er. Ofte velplejet eller oftes meget beskidt ? Udelukker det ene så det andet ? Nej, vi har flere glasrense uden alkohol - som kombineret med et godt stykke microfiber giver lig samme resultat som en glansrens med alkohol giver.

Forsegling af forruden - sikken en fornøjelse !

Du har sikkert set nogle af vores videoer med ruder hvor vandet bare preller af, så snart det ser en vanddråbe. Vores shop er ret unik her, fordi vi har markedet største og bedste udvalg af dedikerede rudeforseglere og coatings til ruder og glas. Vores brands spiller i "Champions League" og blandt de bedste i branchen til at producere disse produkter. Det betyder, at vælger du en rudeforsegler hos os - så vælger du mellem markedet bedste. Hvad der så er det rigtige for dig er noget helt andet. Vi har en rudeforsegler som du sprayer på, en du påfører og endda en sprinklervæske med indbygge forsegler. Det du altid kan regne med er, at holdbarheden på en behandling altid følger hvor nem den er at påføre. Du kan derfor godt for en rudeforsegler du sprayer på og fordeler med dine vinduesviskere i regnvejr - som kan give et hurtigt fix. Men den vil ikke være lige så effektiv som rudecoatingen du bruger 30-45 min på at påføre. Igen, så handler det om hvad du ønsker at opnå. Noget der er nemt - eller noget som giver dig maximal performance ?
"It's protection time"
Foråret er på vej ☀️ Spar 25% på vores kit fra Soft99🇯🇵 , der giver dig en frisk forsegling af din lak, ruder og glas
x