Viser 1–30 af 60 resultater

Dæk og Fælgrens – Når du vil have markedets bedste fælgrens !

Her i kategorien Dæk og Fælgrens, finder du produkterne du kan bruge til afrensning af dine dæk og fælge. Vi ved det er et beskidt arbejde – men med gode produkter, så bliver det en fornøjelse hver gang. Blandt vores store udvalg, har vi bla. produkter som er kåret som markedets bedste fælgrens. Derfor, så er vi sikre på at du også vil kunne finde en fælgrens som passer lige netop dig.

Flere af produkterne kan bruges både på fælge – men også på lak til at fjerne flyverust. Nogle er Ph-neutrale, andre alkaliske. Ja, nogle helt tredje er syrebaseret. Alle med hver sine forskellige egenskaber – alt efter hvilken opgave du skal løse.

Hvert enkelt produkt, er som altid “håndplukket” og testet af os. Derfor kan vi med rette sige, at søger du markedet bedste fælgrens eller bedste dækrens – så er du havnet det rigtige sted.

Dækrens.

Dækrens er produkter som kan bruges til at rengøre dine dæksider så de igen kommer til at se ud som nye og så de er klargjorte til at få dækglans eller dækcoating som du finder i kategorien her.

Fælgrens.

Dine fælge er noget af de mest udsatte på din bil, og for at undgå at skulle bruge alt for meget knofedt, så findes der kemi til at løsne snavs og metalpartikler, og på den måde kan du nøjes med at bruge skånsomme børster og pensler til sammen med din fælgrens af gøre dine fælge pæne og rene igen.

79,95 DKK

Fælgrens med farveskift til velplejede fælge

69,95 DKK

Kombineret fælgrens og flyverust fjerner

Fra 122,95 DKK

Premium syrefri fælgrens

449,95 DKK

Premium syrefri fælgrens som koncentrat

419,95 DKK

Premium syrefri fælgrens

154,75 DKK

Højoktan flyverustfjerner og “fælgrens”

849,95 DKK

Højoktan flyverustfjerner og “fælgrens”

Auto Finesse

Auto Finesse Imperial

79,95 DKK

Klassisk, effektiv og syrefri fælgrens

221,95 DKK

Klassisk, effektiv og syrefri fælgrens

79,95 DKK

Syrefri fælgrens. Koncentrat. Kan fortyndes 1:20

539,25 DKK

Gelbaseret flyverustfjerner/fælgrens. Kan fortyndes.

111,95 DKK

Gelbaseret flyverustfjerner/fælgrens. Kan fortyndes.

Ikke på lager
79,95 DKK

Fælg Shampoo

74,95 DKK

Højkoncetreret APC. Til mange rengøringsformål

89,91 DKK

Drøj og effektiv fælgrens med en super sprayer.

369,95 DKK

Drøj og effektiv fælgrens.

49,95 DKK

Drøj og effektiv fælgrens med en super sprayer.

84,95 DKK

Rengør dæksider i bund

Autoglym

Autoglym Magma

174,95 DKK

Kombineret flyverust fjerner og fælgrens

148,95 DKK

Fælgrens med farveskift i praktisk skummende mousse.

209,95 DKK

Syrefri fælgrens med et party-trick !

139,00 DKK

Kombineret dæk og fælgrens

139,00 DKK

Syrefri fælgrens med farveskift. Gel-baseret

159,95 DKK

Multifunktionsprodukt til rengøring af overflader inde og ude

449,95 DKK

Multifunktionsprodukt til rengøring af overflader inde og ude

394,95 DKK

Syrebaseret fælgrens til fastgroet snavs

Dæk og Fælge

Soft99 4-X Tire Cleaner

89,95 DKK

Rengør, plejer og beskytter dine dæksider i en arbejdsgang

110,25 DKK

Kraftfuld fælgrens inkl fælgbørste

433,95 DKK

Kombineret flyverustfjerner og fælgrens med farveindikator

69,00 DKK

Syrefri og ph-neutral bestseller fælgrens.


Fælgrens til dit behov

fælgrens Ovenfor har vi et af markedets største og bedste udvalg af fælgrense, men ved du hvilken fælgrens som er ideel til dit behov. Nedenfor finder du nyttig information omkring fælgrens som kan gøre det nemmere for dig at finde præcis den bedste fælgrens til dit behov.

Hvad er fælgrens, og hvordan fungere det?

Fælgrens blev skabt fordi hjulene på dit køretøj nok er den del der udsættes og svines allermest ved brug. For det første er de i næsten konstant bevægelse (eller måske mindre end konstant, hvis du bor i en by eller pendler på en travl rute!) De bliver udsat for alt fra løse korn og løse sten i vejbelægningen til støv, mudder og bliver yderligere bombarderet med små jern partikler fra dine bremser. Det er et hårdt liv at være fælg, og på grund af denne kendsgerning kan de også være svære af rengøre. Det er her fælgrens kommer ind i billedet. Typisk vil fælgrens være formuleret til ikke kun at takle støv, snavs, mudder og snavs, men de vil også fjerne metalpartiklerne fra dine bremser. Nogle er bedre til at fjerne snavs. Andre bedre til bremsestøv. Og nogen kombinere de effekter. Dette gør dem forskellige fra rengøringsprodukter, der er beregnet til brug på andre dele af din bil, såsom lak eller ruder. Disse områder vil simpelthen ikke blive snavset på samme måde som dine fælge. Man kan roligt sige at fælgene er de mest udsatte på en bil sammen med stederne omkring hjulkasserne hvor snavs fra hjulene også hvivles hen.

Typer af fælgrens

Det som du opnår ved de forskellige fælgrense er ens, idet de alle er lavet til at blive sprøjtet på og herefter afrenses fælgene med en børste eller højtryksrenser. De opløser al den snavs, du vil fjerne, og lader dine hjul se skinnende og flot ud. Når det er sagt, så er det væsentlige forskellige på hvordan de forskellige produkter virker på. Det kan betyde en forskel i hvilken fælgrens du kan og bør vælge - frem for en anden.

Farveindikator:

Mange af moderne fælgrense formuleret med et aktivt stof, så fælgrensen ændrer farve i løbet af kort tid. Det sker når produktet kommer i kontakt med og begynder at opløse metalpartiklerne. Farven er oftes ret tydelig, og kan vise at selv fælge der op overfladen ser rene ud - faktisk kan være dækket med masser af bremsestøv. Produkterne omtales ofte som fælgrens med farveindikator.

pH-Neutral:

De fleste af produkterne på denne liste er enten PH-neutrale eller på anden måde angivet til at være sikre at bruge på forskellige overflader, såsom lak og legeringer. At produkterne er pH-neutrale betyder, at de hverken er syre eller alkaliske, og derfor mest muligt skånsomme mod overfladen. Sørg naturligvis for, at du tjekker mærkningen, inden du begynder at sprøjte den overalt, men generelt gør PH Neutrale produkter ikke nogen skade. Produkterne her, er oftes dem du vælger til fælge som oftes rengøres og måske i forvejen er behandlet med en forsegler eller coating.

Fælgrens med eller uden syre:

Nogle af vores fælgrense indeholder syre eller har en høj pH-værdi, dvs. at de er alkaliske. Fordelen ved en syrebaseret og højalkalisk fælgrens er, at disse er meget kraftige og deres er gode til at løsne fastbrændt bremsestøv, samt snavs der har siddet meget længe. Det er ofte de produkter du vælger på overflader ekstra beskidte, ikke vedligeholdes ret tit - og som måske ikke er behandlet med en fælgforselger eller coating.