“For os er bilpleje en passion, nogle ville måske kalde os for fanatiske eller freaks.
Derfor er vi CarCare Freaks.”

Denne side er om os.

Alt var præcist som det skulle være 🙂
Jeg fik min ordre, dagen efter bestilling. Den var super fint pakket ind, super godt produkt, og jo en mega hurtig levering 😊 alt i alt en super god oplevelse

Julie C. / Trustpilot

De udviser utrolig høj service og svarer på mails indenfor rigtig kort tid!
Kan klart anbefale at handle hos Carcare Freaks 💎🙏

Dennis Ø. / Facebook

En virksomhed som KUN kan anbefales! Der sælges ikke nogle ting eller produkter som de ikke selv står inde for!
kvaliteten er i top! 💪🏻😁
Og skriver man til dem med et spørgsmål går der ikke ret længe før man har et super professionelt svar.
Kundeservicen er totalt i orden 👌🏻😁

Mathias K. / Facebook

Historien

Der var engang…

Det hele starter tilbage i starten af 2014 hvor de 2 stiftere af CarCare Freaks, Matthias og Frederik, stifter bekendskab med hinanden på et bilforum, og hvor det viser sig at der er en fælles interesse for både biler og bilpleje. I 2015 lukker firmaet CarPolish, som på det tidspunkt er dansk distributør af CarPro, og CarPro står derfor uden distributør. Vi beslutter at ansøge om at få lov til at overtage distributionen og det lykkedes, og på det grundlag opstår CarCare Freaks. CarPro var således det første mærke i butikken, og efterfølgende er der kommet mange flere til.

Målet

Hvad er det vi vil med CarCare Freaks…

Tilbage i 2015 var tendensen at mange entusiaster købte deres produkter i udlandet, fordi der i Danmark ikke fandtes webshops med et større udvalg af bilpleje. Og det ønskede vi at ændre på. Målet for CarCare Freaks er at være danskernes foretrukne one-stop-webshop indenfor bilpleje. Dvs. et sted hvor du kan finde et stort udvalg, få en god beskrivelse og vejledning om produkterne, samt få personlig sparring og rådgivning.

Med langt over 1000 forskellige varenumre og mere en 50 forskellige brands, er vi i skrivende stund Danmarks største dedikerede bilpleje shop !

Mange varer forpligter. Derfor bruger vi meget tid på at sætte os grundigt ind i dem. Vi tester og prøver produkterne grundigt og skriver udførlige vejledninger og beskrivelser – så du kan få det maksimale ud af de produkter du finder hos os.

Områder

Vi kan meget mere end bare bilpleje…

CarCare Freaks har selvfølgelig omdrejningspunkt omkring vores webshop, men vi tilbyder også andre ting; Kurser hvor både private og erhvervsdrivende kan lære, træne og udvikle sig. Salg til professionelle bilpleje centre og virksomheder indenfor bilpleje, som serviceres gennem vores landsdækkende netværk af kørende erhvervskonsulenter. Samt distribution af produkter til fysiske og online forhandlere, med videresalg for øje.

Vores kunder

Hvem er det vi henvender os til…

Der er ikke nogle der ikke kan være kunder hos os. Om du er ny til bilpleje eller du arbejder professionelt med bilpleje, så er der også produkter og hjælp af hente til dig. Vi tilbyder kurser indenfor alt fra basis bilpleje, til avanceret våd/tørslibning og produkter fra A-Z. Vi stopper ved reservedele og viskerblade, men ellers har vi alt hvad du skal bruge til vask, tørring, polering og professionel klargøring.

Medarbejdere

“The Freaks”

, Om CarCare Freaks

Frederik C.
Partner

Tusindkunster med erfaring fra IT og logistik branchen. Leverandører, Indkøb, IT/Web, personale & logistik ansvarlig.

, Om CarCare Freaks

Matthias R.
partner

Matthias er hjernen bag alle vores produkttekster og også vores Social media konge. Han ved præcis hvad der rør sig på markedet indenfor bilpleje.

, Om CarCare Freaks

Lonnie r.
logistik

Sikrer at alle ordre bliver plukket og pakket så de forsvarligt når frem til vores kunder.

, Om CarCare Freaks

mette C.
logistik

Sikrer at alle ordre bliver plukket og pakket så de forsvarligt når frem til vores kunder.

, Om CarCare Freaks

ANDERS G.
marketing

SEO Guru, Fotograf og Tekstforfatter. Alt indenfor salgsfremning og Marketing.

, Om CarCare Freaks

martin j.
kursusleder

Martin har mange års erfaring med bilpleje og polering, og vil være den du møder som træner på vores kurser.

, Om CarCare Freaks

karsten n.
salgschef erhverv

Med erfaring fra både klargøring og produktsalg, ved Karsten præcis hvad der giver mening for den enkelte kunde. Han lader gerne produkterne tale for sig selv.