CarCare Freaks

Først, velkommen til Danmark største dedikerede bilpleje shop !

Vi er fanatiske og med OCD lignende træk når det gælder vores biler og de produkter som vi bruger på dem. Nogle ville nok kalde os besatte eller Freaks. Derfor er vi CarCare Freaks.

Vi er nysgerrige og konstant på jagt efter de bedste bilplejeprodukter på markedet – og vores mission er at være din “one stop” bilpleje shop !

Vi er officiel dansk distributør af brands som bla. ZviZZer, Adams Polishes, Soft99 og CarPro. Men er udover det også forhandler af et hav af andre mærker, som vi sælger til både private og professionelle. 

Fordi ingen er ens, er der også forskellig mening til hvordan man skal vaske, pleje og vedligeholde sin bil. Derfor har vi en bred vifte af forskellige produkter fra forskellige producenter i sortimentet – så der gerne skulle være noget for enhver smag og helt sikkert også noget som passer til dig og din bil. Med langt over 1000 forskellige varenumre og mere en 50 forskellige brands, er vi Danmarks største dedikerede bilpleje shop !

Mange varer forpligter. Derfor bruger vi meget tid på at sætte os grundigt ind i dem. Vi tester og prøver produkterne grundigt og skriver udførlige vejledninger og beskrivelser – så du kan få det maximale ud af de produkter du finder hos os. 

Vi håber, at du bliver glad for produkterne som vi har fundet til dig.

Med Venlig Hilsen

Frederik Christiansen & Matthias Hvitfeldt Rosenstrøm
Stiftere

Firma information:
CarCare Freaks
Nåbyvej 10
4160 – Herlufmagle
Sjælland, Denmark
CVR 38710370