CQuartz Finest – Det ypperste indenfor keramisk coating!

CQuartz Finest Coating

CQuartz Finest er modsat vokse og lakforseglere, en permanent coating som lægges oven på og beskytter den eksisterende klarlak.

Du får en keramisk forsegler som er ekstremt hård, som har stærke hydrofobiske vandafvisende egenskaber og gør behandlede overflader nemme at vedligeholde.

Samtidig har forstærker coatingen dybde og glans. Overfladen er ydermere modstandsdygtig over for vaskeridser og syreskader fra diverse nedfald.

Når man snakker keramiske coatings, så måler man primært på 3 egenskaber; Hårdhed, glidevinkel og gennemsigtighed. Hårdheden har betydning for hvor meget coatingen kan udsættes for, før man når igennem til klarlakken. Glidevinklen, dvs. hvor meget skal der til før vandet løber af overfladen. Gennemsigtigheden… Coatings er som udgangpunkt en klar væske der hærder. Gennemsigtighederne på disse er forskellige, men finest gennemsigtighed er på 99,9%. Det betyder, at en lak der er korrigeret til 100% heller ikke kommmer til at gå på kompromis med glansen.

CQuartz Finest kan påføres alle lakerede overflader, inkl. alufælge.

CQuartz Finest kommer med en 3 års garanti mod oxydering samt større tab af glansen på de behandlede overflader. Med en korrekt efterfølgende vedligeholdelse af lakken, holder coatingen i mange år.

CQuartz Finest er testet til at kunne modstå de mest ekstreme miljøer – og er på baggrund af dette blevet nogle af verdens bedste detaileres fortrukne valg i deres bestræbelse på at give deres kunder den bedste lakbeskyttelse på markedet !

Produktet tilbydes kun eksklusivt til nøje udvalgte detailere, som er certificeret i brugen af Finest. For at underbygge det, er der kun 1(!) ud af hver 200 ansøgere der bliver certificeret i brugen af Finest.

Arbejder du professionelt med detailing og kunne du være interesseret i at høre mere omkring CQuartz Finest – så tøv ikke med at kontakte os !

Opdatering for 2017

CQuartz Professional.

CQuartz Professional

Ny coating fra CarPro.

Coatingen er baseret på de seneste års erfaring som CarPro har med Finest – tilført nyeste teknologi.

CQP kommer til at lukke det hul der er i dag fra CQuartz Classic og UK Edition op til Finest.
Detailere som ikke er Finest Certificeret, vil nu kunne tilbyde deres kunder et Pro produkt. Et pro produkt som vil kunne konkurrerer og være de fleste andre coatings på markedet overlegne.

CQP er alt det vi kender Finest for i dag og lidt til. Den har fået lidt mere af det hele.
Selv påføringen er der udviklet på – så den er nemmere at påfører i køligere miljøer.

CQuartz Professional tilbydes kun til professionelle. Kontakt os for at høre nærmere.

CQuartz Finest Reserve.

CQuartz Finest Reserve

Helt ny “top og the Line”, Finest – til de kunder der vil have det ypperste af det ypperste !

Blandingen er meget speciel. CarPro beskriver den som et nano-epoxy coating indeholdende SiO2.

Coatingen er ekstrem tyk, holdbar og modstandsdygtig mod alle former for kontermineringer og kemiske rengøringmidler.
Og i forhold til vores danske kunder, så er den det bedste produkt på markedet ifht modstandsdygtigheden ifht salt, is og det vejrlig vi har 1/3 af vores årstid.

Ligeledes, så er den, den coating på markedet med den lavest “glidevinkel”. Vandet vil glide af overfladen allerede fra vinkel på 10 grader !!! Årsagen til at dette er vigtigt er, at stående vand oftes er det som giver mærker og pletter på lakken. Jo lettere vand og snavs glider af – jo renere/pænere overflade. Vedligeholdelsen er derfor også utrolig nem.

Herudover
• Ekstrem glans,
• pH 3-13 resistent,
• UV resistent,
• 3 års garanti mod tab af glans

CQuartz Finest Reservce tilbydes kun til professionelle. 

Coatings og marketing !

Er du stødt på firmaer og producenter, der lover 5-10 års holdbarhed på deres coatings – så vær opmærksom på at:

  • En coating er ikke bedre end dem som påfører den !
  • Holdbarheden afhænger af efterfølgende vedligeholdelse !
  • Ser du en video hvor en lak antændes med ild, tæskes med en lighter osv. – så brug din sunde fornuft. Det har intet med daglig praktisk brug at gøre !

Find din nærmeste CQuartz Finest Detailer her: http://cquartz.com/find-your-finest/