CQuartz Finest – Det ypperste indenfor keramisk coating!

CQuartz Finest Coating

Siden dag 1, har målet med CQuartz Finest været at tilbyde de mest talentfulde og dedikerede detailere markedets mest avancerede keramiske coating.

Gennem de sidste mange år, har detailere verden rundt i samarbejde med  kemikerne hos CarPro, løbende forbedret coatingen – så den hele tiden slår mål med at være markedets ypperste coating.

Detailerens forpligtigelse

Alle CQuartz Finest detailere er forpligtet til at komplet forberede, dekonterminerer og polerer lakken til højest mulige perfektion inden påføring af CQuartz Finest. Herefter påføres som minimum 2 lag CQuartz Finest, som efterfølgende hærdes via infrarød varme indtil temperaturen 60 grader opnås.

Men detailerens forpligtigelse, slutter ikke bare når du afhenter din bil. Et vigtigt skidt herefter er, at du som kunde instrueres i hvordan du efterfølgende bedst muligt vedligeholder din lakbeskyttelse.

Din fordel ved at vælge CQuartz Finest er, at CarPro har en lang række af produkter, som du efterfølgende kan bruge til at vedligeholde med. Læs evnt vores FAQ.

Hvad er CQuartz Finest ?

CQuartz Finest er modsat vokse og lakforseglere, en permanent coating som lægges oven på og beskytter den eksisterende klarlak.

Du får en keramisk forsegler som er ekstremt hård, som har stærke hydrofobiske vandafvisende egenskaber og gør behandlede overflader nemme at vedligeholde.

Samtidig forstærker coatingen dybde og glans. Overfladen er ydermere modstandsdygtig over for vaskeridser og syreskader fra diverse nedfald.

CQuartz Finest kan påføres alle lakerede overflader, inkl. alufælge.

CQuartz Finest kommer med en 3 års garanti mod oxydering samt større tab af glansen på de behandlede overflader. Med en korrekt efterfølgende vedligeholdelse af lakken, holder coatingen i mange år.

Arbejder du professionelt med detailing og kunne du være interesseret i at høre mere omkring CQuartz Professional eller Finest Reserve – så tøv ikke med at kontakte os !

Opdatering for 2017

CQuartz Professional.

CQuartz Professional

Ny coating fra CarPro.

Coatingen er baseret på de seneste års erfaring som CarPro har med Finest – tilført nyeste teknologi.

CQP kommer til at lukke det hul der er i dag fra CQuartz Classic og UK Edition op til Finest.
Detailere som ikke er Finest Certificeret, vil nu kunne tilbyde deres kunder et Pro produkt. Et pro produkt som vil kunne konkurrerer og være de fleste andre coatings på markedet overlegne.

CQP er alt det vi kender Finest for i dag og lidt til. Den har fået lidt mere af det hele.
Selv påføringen er der udviklet på – så den er nemmere at påfører i køligere miljøer.

CQuartz Professional tilbydes kun til professionelle. Kontakt os for at høre nærmere.

CQuartz Finest Reserve.

CQuartz Finest Reserve

Helt ny “top og the Line”, Finest – til de kunder der vil have det ypperste af det ypperste !

Blandingen er meget speciel. CarPro beskriver den som et nano-epoxy coating indeholdende SiO2.

Coatingen er ekstrem tyk, holdbar og modstandsdygtig mod alle former for kontermineringer og kemiske rengøringmidler.
Og i forhold til vores danske kunder, så er den det bedste produkt på markedet ifht modstandsdygtigheden ifht salt, is og det vejrlig vi har 1/3 af vores årstid.

Ligeledes, så er den, den coating på markedet med den lavest “glidevinkel”. Vandet vil glide af overfladen allerede fra vinkel på 10 grader !!! Årsagen til at dette er vigtigt er, at stående vand oftes er det som giver mærker og pletter på lakken. Jo lettere vand og snavs glider af – jo renere/pænere overflade. Vedligeholdelsen er derfor også utrolig nem.

Herudover:

  • Ekstrem Glans
  • pH 3-13 resistent
  • UV Resistent
  • 3 års garanti mod tab af glans
  • Holdbarhed 3-10 år.

CQuartz Finest Reserve tilbydes kun til professionelle. 

Find din nærmeste CQuartz Finest Detailer HER