CQuartz Finest – Det ypperste indenfor keramisk coating!

CQuartz Finest Coating

CQuartz Finest er modsat vokse og lakforseglere, en permanent coating som lægges oven på og beskytter den eksisterende klarlak.

Du får en keramisk forsegler som er ekstremt hård, som har stærke hydrofobiske vandafvisende egenskaber og som afskyr skidt og snavs. Samtidig har giver coatingen en utroligt dybde og glans. Overfladen er ydermere modstanddygtig over for vaskeridser og syreskader fra diverse nedfald. Sammenlagt får du en lak som efterfølgende vil være utroligt let at vedligeholde i de næste mange år.

Når man snakker keramiske coatings, så måler man primært på 2 egenskaber; Hårdheden og gennemsigtighed. Hårdheden har betydning for hvor meget coatingen kan udsættes for, før man når igennem til klarlakken.

CQuartz Finest er en af de hårdeste og mest gennemsigtige coatings på markedet. Dvs., at du med Finest ikke kommer til at gå på kompromis med holdbarheden for at få den ultimative glans.

CQuartz Finest kan påføres alle lakerede overflader, inkl. alufælge.

CQuartz Finest kommer med en 3 års garanti mod oxydering samt større tab af glansen på de behandlede overflader. Med en korrekt efterfølgende vedligeholdelse af lakken, holder coatingen i mange år.

CQuartz Finest er testet til at kunne modstå de mest ekstreme miljøer – og er på baggrund af dette blevet nogle af verdens bedste detaileres fortrukne valg i deres bestræbelse på at give deres kunder den bedste lakbeskyttelse på markedet !

Produktet tilbydes kun eksklusivt til nøje udvalgte detailere, som er certificeret i brugen af Finest. For at underbygge det, er der kun 1(!) ud af hver 200 ansøgere der bliver certificeret i brugen af Finest.

Arbejder du professionelt med detailing og kunne du være interesseret i at høre mere omkring CQuartz Finest – så tøv ikke med at kontakte os !

Opdatering for 2017

CQuartz Professional.

CQuartz Professional

Ny coating fra CarPro.

Coatingen er baseret på de seneste 6 års erfaring som CarPro har med Finest – tilført nyeste teknologi.

CQP kommer til at lukke det hul der er i dag fra CQuartz Classic og UK Edition op til Finest.
Detailere som ikke er Finest Certificeret, vil nu kunne tilbyde deres kunder et Pro produkt. Et pro produkt som vil kunne konkurrerer og vinde over de fleste andre coatings på markedet.

CQP er alt det vi kender Finest for i dag og lidt til. Den har fået lidt mere af det hele.
Selv påføringen er der udviklet på – så den er nemmere at påfører i køligere miljøer.

CQuartz Professional tilbydes kun til professionelle. Kontakt os for at høre nærmere.

CQuartz Finest Reserve.

CQuartz Finest Reserve

Helt ny “top og the Line”, Finest – til de kunder der vil have det ypperste af det ypperste !

Blandingen er meget speciel. CarPro beskriver den som et nano-epoxy coating indeholdende SIo2.

Coatingen er ekstrem tyk, holdbar og modstandsdygtig mod alle former for kontermineringer og kemiske rengøringmidler.
Og i forhold til vores danske kunder, så er den det bedste produkt på markedet ifht modstandsdygtigheden ifht salt, is og det vejrlig vi har 1/3 af vores årstid.

Ligeledes, så vil den også være den coating på markedet med den lavest “glidevinkel”. Vandet vil glide af overfladen allerede fra vinkel på 10 grader !!!

Herudover
• Ekstrem glans,
• pH 3-13 resistent,
• UV resistent,
• 3 års garanti mod tab af glans

CQuartz Finest Reservce tilbydes kun til professionelle.