Viser alle 11 resultater

Turtle Wax – Synonymet på bilpleje siden 1941

Man kan ikke tale bilpleje med nogen uden at de kender Turtle Wax. Alle har på en eller anden måde direkte eller indirekte stiftet bekendtskab med mærket. Enten har man prøvet deres produkter selv eller også så har man måske haft en far eller bedstefar som engang har brugt Turtle Wax.

Turtle er derfor et synonym inden for bilpleje og bilplejeprodukter. Et brand som har udviklet sig utroligt meget og som vi har fulgt fra sidelinien i mange år inden de lande hos os. Der skal ikke herske nogle tvivl omkring, at deres produkter måske ikke har været rettet mod entusiasterne i flere årtier. Men nu finder du produkter som har performance som mange af de helt store anderkendte og eksklusive brands. Produkter, som selv entusiasterne vil omfavne, glæde sig over og respekterer.

Hos CarCare Freaks finder du både et par klassikere men også de nyeste “hardhittere”. Dem som YouTuberne har skamrost og dem som har pustet de helt store mærker i nakken.

Produkterne er alle lette at bruge og har et rigtig godt match mellem pris og performance

179,95 DKK

Flydende Carnauba Voks

85,00 DKK

Shampoo med højt indhold af carnauba

159,96 DKK

Hybrid forsegler / Quick Detailer

199,95 DKK

Kombineret vaskeshampoo og forvaskeprodukt

89,95 DKK

Hurtigtvirkende insektfjerner

149,95 DKK

3 shampoo'er i 1. Mulighed for at regulere styrken.

99,95 DKK

Luftfrisker der eliminerer dårlig lugt

159,95 DKK

Klassisk voks som er let at påføre

94,95 DKK

ph-neutral, tyktflydende fælgrens med farveskift og duft af lime.

154,95 DKK

ph-neutral, tyktflydende fælgrens med farveskift og duft af lime.

109,95 DKK

Rengør og opfrisker både stof og plast


Turtlewax

Turtlewax er I høj grad kommet efter mange af de store brands og vi har derfor udplukket de varer som vi mener er de bedste i deres efterhånden meget omfattende produktserie.

Turtle Wax Redline (Wheel Cleaner)

Turtle Wax Redline er en særdeles effektiv fælgrens. Den er tyk og hænger på fælgen i længere tid end normalt, og er længere tid om at tørre ind. Det skal du udnytte, da renseeffekten forøges. Klart én af de produkter vi kan anbefale! Og så har den nuander af lime/lemon i sin duft. Se hvordan det ser ud når den er på fælgen:
 
Fælg efter Turtle Wax Redline Wheel Cleaner
Efter påføring af Redline. Bemærk den utrolig effektive farveindikator
Find produktet her>>
 

Turtle wax interior

Turtle Wax Total Interior Shampoo skummer op ved berøring når du har sprøjtet det på din bil, deraf navnet shampoo. Du kan bruge det på stort set alle dine flader. Fjern f.eks. solcreme rester på dørsiden eller små pletter på dit stofsæde. Se et billede af Turtle wax interior i brug her og læs mere om produktet her>>

blank
Turtle Wax interior i aktion!

Turtle Wax Kit

Du kan få forskellige komplette Turtle Wax Kit, der indeholder både spand, voks, tireshine, glasrens, lugtfjerner og klude. Vi har valgt ikke at have det i vores sortiment, da vi er store tilhængere af at du skal vælge det bedste produkt til opgaven og ”less is more”. Lad være med at overkøbe produkter, men prøv dig frem og får du smag for det, så test forskellige brands af, indtil du finder den helt rigtige kombination for dig!

Turtle Wax Shampoo

Turtle har flere forskellige shampoo. Ud over deres Max Power Shampoo har vi valgt at tage deres Turtle Wax Carnauba Tropical Wash & Wax Shampoo. En shampoo, der i den grad dufter af sydlandske drinks. Den skummer godt og der er godt med glidemiddel. Det høje indhold af Carnauba giver en flot afsluttende glans. Alt i alt – en fornuftig shampoo! Læs om den her>>

blank
Godt og vel 90 ml produkt til en 19 liters spand

Turtle Wax Headlight

Turtle Wax Headlight er et populært Turtle produkt. Som alternativ har vi Soft99 Gzox nano hard Clear

Turtlewax Max Power Shampoo

Turtle Wax Max Power shampoo er en kraftig alkalisk shampoo. Den en tiltænkt som at have 3 shampoo’er i én flaske. Blandingsforholder regulerer nemlig hvor kraftigt den tager fat. Så den kan være alt fra mild (til den daglige vask) til kraftig (til når du virkelig skal have renset i bund). Det er smart. Læs mere om Turtle Wax Max Power shampoo her>>

Turtle Wax Ridsefjerner / Turtle wax Scratch remover

En af de populære varer fra turtle wax er deres ridsefjerner. Vi har den ikke i vores sortiment, da vi mener du kommer ligeså godt i mål med vores vådslibepapir, og polercreme som Zvizzer ONE samt et par mikrofiber klude. Vil du have konkrete anbefalinger – så tag fat i os på chatten – vi finder noget til dig, der er bedre en turtle wax ridsefjerner.

Turtle wax black box

Har du en sort bil hvor lakken er begyndt at se træt ud – så har Turtle udviklet et specielt kit hertil, som de kalder black box. Efter vores mening får du  væsentligt mere for pengene i Soft99 Dark Black Wax.

Turtle Wax Color Magic

Hvad vi har kunne læse os frem til og se af videoer er det lidt blandet resultater, der kan opnås med Turtle Wax Color Magic. Vi afventer derfor et testeksemplar for at kunne give en bedre vurdering af om det er noget vi vil tilbyder jer som kunder.

Turtle Wax Original / Turtle Wax wax / Turtle Wax Carnauba Car Wax

Man kan diskutere om Turtle Wax Original er den samme som for mange år siden, da den løbende forbedres. Den er en klassiker, som er nem at påføre uden den helt store forberedelse. Læs mere om Turtle Wax original her>> og Turtle Wax Carnauba her>>

blank
En smule produkt påføres applikatoren

Turtle Wax Ice

Ice serien har vi indtil videre valgt ikke at have i vores sortiment. De giver en god performance til prisen. Du kan evt. læse en engelsk anmeldelse af ICE serien her>> 

Turtle Wax Hybrid Snow Foam Shampoo

Denne Snow Foam fra Turtle dufter fantastisk og har vildt meget glidemiddel i sig. Den er pH neutral og derfor ikke den kraftigste shampoo eller forvaske produkt du kan bruge, men det giver en sikker og behagelig bilvask. Brug den både som forvask i skumlansen og som shampoo.

blank
Flot tyk vedhæftende skum
Læs mere om Turtle Snow Foam her>>

Turtle Wax Insektfjerner

Turtles Insect Remover er særdeles effektiv. Den er god hvis du ønsker lidt mere power end gennemsnittet. Dog kan den tage lidt af din lakbeskyttelse, så sørg for at toppe denne op efterfølgende. Læs mere in Turtles insektfjerner her>> Se den i brug her:

blank

Turtle Wax Hybrid Carnauba Spray Wax

Turtle Wax Hybrid Carnauba Spray Wax er ikke det mest efterspurgte eller det mest solgte Turtle produkt Endnu! Det er et produkt, der er rost til skyerne af flere af de kendte youtube detailere, og vi forstår udmærket hvorfor. Det er super nemt at påføre, på enten våd eller tør lak og giver en simpel lakbeskyttelse med stor kemiresistens og hydrofobiske egenskaber. Skal du kun have ét Turtle produkt – kunne det sagtens være dette! Se bare hvordan det perler!:

blank
Flotte perler - lige efter påføring

Turtle Wax Danmark

Turtle Wax kan i Danmark købes via et bredt forhandlernet, men ikke direkte hos Turtle Wax Danmark. Mærket har været i Danmark i mange år, og er særligt udbredt hos f.eks. Thansen, Bilka mv.

Turtle Wax Review

Der findes et hav af udenlandske reviews af turtle wax. Læs vores anmeldelser under hvert enkelt produkt. Skriv til os på chatten hvis du har spørgsmål til Turtle produkter! Rigtig god fornøjelse med vores produkter fra Turtle Wax
Anti-Dug Kampagne
Spar 15% på udvalgte produkter der hjælper dig med at holde dine ruder fri for dug og is ❄️
x