Viser alle 15 resultater

Auto Finesse – The Art of Detailing

Auto Finesse Logo White on Black

Os der beskæftiger os med bilpleje og profesionelle bilplejeprodukter, ved at det at bruge dem i samspil med hinanden, for at opnå det ypperste, er lidt af en kunst. For britiske Auto Finesse, med base lidt nord for London, er dette deres mantra – Vi kunne ikke være mere enige.

Auto Finesse startede i 1999 med een mand og hans varevogn. Med dyb passion for bilpleje, kørte han rundt i den centrale del af London og tilbød her eksklusive detailing opgaver. Noget der for sin tid ikke var noget man fandt rundt om hvert gadehjørne.

I 2010, efter 15 år med fingrene i alt hvad der hedder bilplejeprodukter – begyndte de at producerer deres første produkter. De mange års erfaring, har givet en dyb forståelse af hvad både den profesionelle og generelt bare hvad folk der holder af deres biler ønsker. Ved udgangen af 2016, beskæftiger Auto Finesse et team på 15 fuldtidsansatte ved deres hovedkontor beliggende i Herfordshire. Her foregår alt. Lige fra udvikling, produktion, lager til deres backoffice kontor.

Auto Finesse tilbyder ikke kun nogle af de bedste produkter på markedet. Men de er også markedetsledende, hvad angår support af deres produkter. Det betyder, at når man køber et Auto Finesse produkt, ikke kun kan få fuld support hos os – men også direkte hos producenten. Det er der ikke mange i industrien der kan tilbyde !

Som professionelle detailere, har de som sagt selv brugt bilplejeprodukter dag ud og dag ind under forskellige omstændigheder i mange år. Det har ikke kun givet dem en fantastisk indsigt i hvad de forskellige produkter skal gøre og hvordan man bruger dem – men det har også givet dem en stor forståelse for hvad kunderne gerne vil ha’. Derfor tilbyder Auto Finesse gode produkter til Gode priser – Præcis det som kunderne ønsker.