Viser alle 8 resultater

Vaskehænder og Svampe – Den anden halvdel af bilvasken !

Vaskehænder og Svampe… Vores udvalg er lidt unikt, hvis vi selv skal sige det. For valget mellem dem er et spørgsmål om præference. Derfor har vi også valgt at udvalget skal være stort – så du selv kan vælge lige det produkt der passer til dig.

Er det noget der er bedre end andet ?

Det korte svar er; Nej.

Det nørdede svar er en smule mere nuanceret.

Er du ny her, og kommer fra den traditionelle skumsvamp fra tanken eller Alaska børsten (intet ondt om Alaska), så er svaret nej. For så kommer du fra produkter der er så langt fra den kvalitet som disse produkter tilbyder. Og det er ikke fordi vi synes vi skal være flabet. Det er faktum !

Om du skal vælge en vaskehånd, svamp eller en pad. Det er en præference. Vi troede f.eks. ikke der var noget der kunne slå en microfiber hånd, før vi prøvede en i merino uld, til vil prøvede en svamp fra Microfiber Madness 😉

Vi synes måske at vores produkter i uld, kan indeholde lidt mere væske = mere glidemiddel end microfiber produkterne. Men til gengæld, har microfiberprodukterne ikke tendens til at sætte sig fast omkring emblemer mv. De er også en smule mere hårdføre til de lidt mere beskidte områder på bilen som f.eks. den nederste 1/3.

Men lige meget hvad du vælger – så er vi sikre på at du får et fantastisk fornøjelse med dem. Husk at tilføje en af vores shampoo’s i høj kvalitet. Det er hele oplevelsen værd !

Rigtig god fornøjelse !