blank

Viser alle 22 resultater

Vaskehænder og Svampe – Den anden halvdel af bilvasken !

Vaskehænder og Svampe… Vores udvalg er lidt unikt, hvis vi selv skal sige det. For valget mellem dem er et spørgsmål om præference. Derfor har vi også valgt at udvalget skal være stort – så du selv kan vælge lige det produkt der passer til dig.

Er det noget der er bedre end andet ?

Det korte svar er; Nej.

Det nørdede svar er en smule mere nuanceret.

Er du ny her, og kommer fra den traditionelle skumsvamp fra tanken eller Alaska børsten (intet ondt om Alaska), så er svaret nej. For så kommer du fra produkter der er så langt fra den kvalitet som disse produkter tilbyder. Og det er ikke fordi vi synes vi skal være flabet. Det er faktum !

Om du skal vælge en vaskehånd, svamp eller en pad. Det er en præference. Vi troede f.eks. ikke der var noget der kunne slå en microfiber hånd, før vi prøvede en i merino uld, til vil prøvede en svamp fra Microfiber Madness 😉

Vi synes måske at vores produkter i uld, kan indeholde lidt mere væske = mere glidemiddel end microfiber produkterne. Men til gengæld, har microfiberprodukterne ikke tendens til at sætte sig fast omkring emblemer mv. De er også en smule mere hårdføre til de lidt mere beskidte områder på bilen som f.eks. den nederste 1/3.

Men lige meget hvad du vælger – så er vi sikre på at du får et fantastisk fornøjelse med dem. Husk at tilføje en af vores shampoo’s i høj kvalitet. Det er hele oplevelsen værd !

Rigtig god fornøjelse !

Ikke på lager
99,95 DKK

Prisvenlig vaskehånd i microfiber

110,00 DKK

Premium vaskehånd fra Ewocar i den rigtige microfiber blanding.

189,00 DKK

Vaskehånd i korte/tætte microfibre

109,95 DKK

Reserve cover til Incredipole

299,95 DKK

Vaskesvamp til brug sammen med ONR skyllefri shampoo

259,95 DKK

Ultra blød vaskehånd i uld. Perfekt til blød lak

79,95 DKK

Speciel, ekstrem blød japansk vaskesvamp

119,95 DKK

God vaskehånd i kendte Valet Pro kvalitet

61,95 DKK

Tyk vaskesvamp. God til velplejet lak.

69,95 DKK

Smart vaskehånd til rengøring af fælge

129,95 DKK

Kilet microfiber vaskehånd i koreansk super kvalitet.

114,95 DKK

Stor vaskesvamp svøbt i microfiber

124,95 DKK

Premium vaskehånd i kort microfiber.

174,95 DKK

Skånsom Microfiber vaskepad i XL størrelse.

399,95 DKK

Til vask af højre/bredde køretøjer. Skånsom i Microfiber.

199,95 DKK

Løst hoved til Incredipole. Skånsom Microfiber.

239,95 DKK

Løs teleskopstang til Incredipole.

94,95 DKK

Vaskepad i Microfiber

89,95 DKK

Vaskesvamp i Microfiber

149,95 DKK

Vaskehånd i skånsom Microfiber

49,95 DKK

Microfiber aftørringshånd til interiør og exteriør. Mange anvendelsesmuligheder.

Fra 75,00 DKK

Yderst skånsom vaskehånd i uld.


Vaskehånden - Det uundværlige redskab

forvask Vaskehånd, vaskehandske, vaskesvamp.. "Kært barn har mange navne som man siger". Men i bilplejeregi, så er vaskehånden måske et af de aller vigtigste produkter i dit vaskesetup. Årsagen til dette kan måske lyde ret simpel, men det er nu sådan det engang er: Det er det produkt, som du kommer til at røre din lak mest med. Og når det er vi skal røre ved lakken - så er det her sandsynligheden er for at ridse den. På den anden side, så er der intet som der slå sund fornuft og den rigtige vasketeknik. Så, træerne vokser ikke ind i himlen bare fordi du har vejens dyreste vaskehånd - men det er tæt på 😉

Forskellige typer og størrelser - Hvilken skal du vælge?

Som vi kort beskriver aller øverst, så valget af din vaskemedie primært et spørgsmål om præference. Nogen kan ikke bruge andet end handsker i uld - andre sværger til microfiber. Nogle arbejder med flere forskellige (lige som os), alt efter hvor på bilen man vasker - eller måske endda (til de ultra nørdede) alt efter om lakken er blød eller hård. Men lad os prøve at sætte lidt flere ord på det herunder

Blød, blødere, blødest

Nogen har den opfattelse at den blødeste vaskehånd man kan finde er den bedste. Men det er lige indtil vi siger; "Så skal du vælge en i skum". Og så løber folk skrigene bort. Igen, desværre en misforståelse. Fordi 1.; Vaskesvampen vi har fra Soft99 ER noget af det blødte der findes. Fordi 2.; Myten om at den ikke er god mod din lak, det er forkert. Det kommer vi til
Lige meget hvad du vælger af vaskehænder hos os, så vil du få noget der er ultra blødt og skånsomt mod din lak - det kan vi garantere. Så igen, så er vi tilbage til noget omkring præference.

Vaskehånd i microfiber

I nyere tider, er vaskehånden i microfiber - ja, eller svampel eller pad'en svøbt i microfiber - noget af det mest populære. Den primære årsag her til er, at microfiberen har en god evne til at absorbere - eller i hvert fald til at opsamle skidt og snavs. Men modsat andre vaskemedier, så har vaskehånden i microfiber lettere ved at slippe snavset igen. Så, vasker man på en meget beskidt bil - eller på områder (nederste 1/3) som er meget beskidte - så kan det helt klart være en fordel at vælge en vaskehånd i microfiber. Så har du en bil som oftes er meget beskidt og ønsker du ikke flere vaskehænder - så vælg en i microfiber.

Vaskehånd i uld

Det er vores opfattelse, men også fornemmelse når vi bruger det - at vaskehænder i uld er blødere end vaskehænder i microfiber. Mærker man på uld der er vådt og fyldt med sæbevand, så føles det blødere end microfiber. Ergo, så er det vores opfattelse at vaskehænder i uld er blødere. Er den så mere sikker ? Så er vi nok ude i nuancerne! Er den bedre? Vaskehånden i uld, hvis den har lange hård - kan være svær at rengøre. Snavset kan have en tendens til at sætte sig dybt nede i ulden - hvorfor det kan være svært at skylle vaskehånden ren i skyllespanden. En vaskehånd i uld er derfor rigtig god på overflader, hvor der kun skal fjernes let vejfilm. Altså overflader - hvor snavs sidder som en uniform film. Og ikke overflader hvor snavset sidder i store sandkorn og sidder godt fast. Lange fibre i uld, kan også have den ulempe at kunne sidde fast omkring emblemer og skarpe kanter. Så, hold den væk fra de områder eller vær forsigtig når du vasker her. Så, har du en rimeligt velplejet bil. Vælg en vaskehånd i uld.

Svamp i skum

Ja, vi ville jo ikke skrive det - hvis vi ikke havde det. Og vi ville ikke sælge det, hvis det ikke gav mening. Men svampe i skum giver mening - altså de gode af dem. Derfor vil du også finde dem her hos os. Kan man så bruge dem til alt ? Nej - ligesåvel som de øvrige vaskemedier er gode til noget, har svampen i skum også sin plads. Svampen i skum, er ideel til dig der har en super velplejet bil. Altså en bil som sjællendt bliver meget beskidt. Eller, som nr. 2 vaskemedie i et vaskesetup - hvor du har en f.eks. en vaskehånd i microfiber - til de beskidte områder. Pga. svampens overflade, er den ikke lavet til at skulle opsamle - men blot til at lave den berøring der skal til, for at fjerne den vejfilm som ikke skal spules af. Så... Har du en bil der er keramisk coatet, og som du passer ultra meget på - så snyd dig ikke for at opleve en god svamp i skum. Det er ikke for sjov vi har dem vi har. Kombineret med en god shampoo, er oplevelsen super lækker ! Så, super velplejet lak, måske mere end hvad der er normalt😉. Skum !

Hånd, svamp, pad eller pole?

Skal man så ha' en man stikker hånden i, hånden på, hånden omkring eller som sidder for enden af en stang ?

Stikker du hånden i noget, så vil du hele tiden have hånden svøbt i vand. Nogle vaskehandsker har dog en bagside i net, så oversiden af hånden har luft og vandet løber frit. Men hvis du ikke bryder dig om følelsen ved at hånden "bliver opløst" af at være meget i vand - så skal du gå uden om den lukkede handske. På den anden side, så vil du i vaskehånden aldrig skulle være bange for at tabe dem - da den sidder fast på hånden.

Svampen, eller svampedesignet giver dig mulighed for at holde omkring vaskemediet. Det giver dig mulighed for at klemme og herved frigive vand og sæbe udover lakken mens du vasker. Du har altid hånden fri og kun den del af din hånd som holder om svampen påvirkes af vand

Pad'en - som oftes er de lidt større firkantede har den fordel, at den er god til at vaske på større områder. Den har oftes større overflade end de andre vaskemedier - og herved får du her også mere vand/sæbe med op på lakken. Så elsker du den følelse (eller kunne du godt tænke dig den), at du har masser af lav friktion med op på lakken - så er det pad-designet du skal gå efter.

Pole.. Jo.. Vi har jo også poles, som er designet til dem som ejer køretøjer som kan være svære at nå henover. Ved at sætte vaskemediet for enden af en pole-stang, er det nemmere at nå ind på midten af taget på f.eks. SUV'en. Ønsker du ikke at få dine hænder i vand når du vasker - ja, så er Pole'en også den eneste mulighed.
Anti-Dug Kampagne
Spar 15% på udvalgte produkter der hjælper dig med at holde dine ruder fri for dug og is ❄️
x