Ansøgningsfristen for sæson 2020 er lukket. Men har du en spændende bil og en god social profil – er du velkommen til at træffe os på info@carcarefreaks.eu

VELKOMMEN HOS TEAM CarCare Freaks

Vil du være sponseret af os – så læs videre om hvordan vi kan hjælpe dig og din bil til at stå skarpere end dine konkurrenters !

Hos CarCare Freaks ønsker vi at være tæt på vores kunder. Det er vores mål gennem gode produkter og guides til at bruge disse, at tilbyde dig markedets bedste bilplejesite – der ultimativt hjælper dig med at få din bil til at tage sig bedst muligt ud. 

For at hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og hive præmier hjem fra diverse shows, ønsker vi at tilbyde dig:

  • Et mærkespecifikt sponsorat. Her stiller vi dig produkter og evnt relevant merchandise til rådighed fra et specifikt brand.
  • Herudover får du mulighed for at købe supplerende produkter til en skarp pris.
  • En rabatkode du kan dele med dine venner og følgere.
  • Eksponering af din profil/bil via vores sociale medier

Af dig forventer vi:

  • At du benytter de produkter som vi sponserer.
  • At du synliggør på relevante billeder, på din online profil og ved lejligheder (træf/show) at du er sponseret af CarCare Freaks eller benytter dig af produkter associeret med os.
  • At du på relevante billeder på din online profil, viser produkter sponseret af eller associeres med CarCare Freaks.

Da vi tror på et langvarigt partnerskab, giver vi dig mulighed for med tiden at blive 100% sponseret af CarCare Freaks. Det kræver blot at du på bedst muligt vis benytter dit sponsorat til både at promovere din egen bil, de sponserede produkter samt CarCare Freaks. 

Sådan kommer du i betragtning

  1. For at kunne blive en del af Team CarCare Freaks, har vi behov for at lære dig at kende samt vide hvad du kører i. Derfor, skriv os en mail med så meget info omkring dig og din bil som muligt. Send gerne relevante billeder samt link til din/dine sociale profiler. (Facebook, Instagram, YouTube osv) Beskriv herudover hvilke træfs du forventer at deltage i, samt hvordan du vil bruge sponsoratet. Send din mail til info@carcarefreaks.eu
  2. Når vi har modtaget din mail, vil vi gennemse og vurdere din profil. Bemærk, at vurderingen kan tage et stykke tid. Men, du vil under alle omstændigheder få besked retur, når ansøgningfristen er udløbet.
  3. Bliver du godkendt til sponsoratet – kontakter vi dig og gennemgår forudsætningerne for sponsoratet. Bemærk, at vi ikke sponserer dig med alle produkter du måtte ønske dig gratis til at starte med. Men det er noget som du har mulighed for at opnå over tid. Vores sponsorprogram er sammensat, så begge parter får noget ud af sponsoratet – og så vi sammen over tid kan opbygge et partnerskab. Vi ønsker at du skal have succes med vores produkter !

Vi glæder os til at høre fra dig

Med venlig hilsen

CarCare Freaks Teamet

Ansøgningsfrist: 30/11-2019