Kan frost og varme ødelægge Finest?

Nej, Finest er ekstrem resistent over for både meget lave og meget høje temperaturer.

 

Hvad er forskellen på CQuartz og CQuartz Finest ?

Det korte svar er; Alt !

Der er mange forskelle mellem CQuartz og CQuartz Finest. Mens de begge er glas coatings, giver Finest en højere glans, resistens mod støv og snavs, samt bedre modstanddygtighed mod fine vaskeridser, glattere overflade og bedre resistens over for vand og kalkpletter. Herudover tilbydes Finest KUN gennem autoriserede detailere, som har udviklet deres færdigheder til en niveau der er udover det sædvanlige !

 

Hvor lang tid må der gå inden min lak må blive våd?

Et sted mellem 12 og 24 timer efter din bil er blevet coatet, må den udsættes for vand. Hvis den bliver våd inden da, bør vandet blæses af eller forsigtigt aftørres inden det tørrer.

 

Vil solens stråler have nogle effekt på behandlingen efter jeg har fået bilen udleveret ?

Hvis du kører i din bil eller holder den parkeret i solen, vil det kun have positiv effekt – da det vil hjælpe coatingen med at hærde hurtigere pga. varmen.

 

Hvor lang tid må der gå inden jeg må vaske min bil første gang ?

Du bør efter du har fået bilen udleveret, vente min 5 dage før du vasker bilen første gang. Dog, bør du gerne fjerne insekter og fuglelort asap som beskrevet herunder.

 

Hvad er den bedste måde jeg kan vedligeholde min bil på efter den er blevet behandlet med CQuartz Finest ?

Hvis ikke du lader din detailer vedligeholde og vaske din bil løbende, anbefales det at vaske med CarPro Reset Shampoo sammen CarPro vaskehånd i Merino uld og aftørre bilen med et FAT BOA Microfiberhåndklæde.

Spørg din detailer for tips eller træning i hvordan du korrekt og sikkert vasker din bil. Alternativ kan du læse CarCare Freaks bilvaske guide her.

 

Jeg synes ikke den afskyr vandet så godt efter et stykke tid. Er der noget i vejen?

Herover tid, er det ikke unaturligt at forurenet nedfald sætter sig i overfladen og derved har en effekt på coatingen. Men den gode nyhed er, at du simpelt kan behandle din lak med CarPro Iron.X, hvilke vil nedbryde dette. Herefter kan du toppe overfladen op med CarPro Reload, som er et “sprøjt på, tør af” produkt som vil genskabe overfladens tendens til at afsky vand. Reload er vandbaseret, men indeholder SiO2 som let reparere coatingen hvis det er nødvendigt.

 

Bør jeg køre min bil gennem en vaskehal ?

Ikke hvis du er interesseret i bibeholde den perfekte finish i din lak ! Vaskehallerne har skarpe, hårde og beskidte børster der kan give grimme skader i din lak.

 

Bør jeg lade min bilforhandler/service-værksted vaske min bil ?

Lad ALDRIG din bilforhandler/service-værsted vaske din bil. De ved ikke hvordan man vasker din bil korrekt og har ikke det korrekte udstyr eller uddannelse til det.

 

Kan jeg claye min bil ?

Nej, du bør ikke claye din bil. Nu da den er blevet coatet, vil jævnlig regulær vask let fjerne nedfald og fastsiddende nedfald, vil være et sjældent syn.

Skulle det alligevel være tilfældet, anbefaler vi at behandle med CarPro Iron.X som let vil opløse det uden at skade din coating. Tag evtn. din detailer eller CarCare Freaks med på råd.

 

Kan voks blive påført oven på coatingen ?

Både ja og nej. Ja, voks kan blive påført på den coatede overflade – men det vil ikke kun være spild af tid, det vil også midlertidigt ændre måden støv, skidt og vand afskyes fra overfladen. Finest er langt bedre og stærkere end voks og vil holde sig renere hvis den ikke er behandlet med nogle former for vokse og forsegler efterfølgende.

 

Jeg kan rigtig godt lide at vokse min bil. Er det noget andet jeg kan påfører oven på Finest for at beskytte den yderligere ?

Ja – vi anbefaler i høj grad at behandle og beskytte løbende med CarPro Reload. Reload er en inorganisk quartz forsegler med SiO2. Den vil tilføje ekstra glathed og glans til din lak.

 

Er der nogle specielle måder jeg bør påføre Reload på ?

At påfører CarPro Reload er ret simpelt, men du bør lade din Finest detailer vise dig den bedste måde at gøre det på.

Læs evnt. under produktet Reload, hvor vi har beskrevet hvordan det påføres.

 

Kan Finest blive påført oven på en beskyttelses film eller PPF?

Ja ! Det vil hjælpe med at beskytte filmen mod at blive gullig, mod fine ridser samt skidt og snavs og gøre overfladen lettere at vedligeholde.

Vil Finest forhindre stenslag ? 

Nej, ingen coating kan forhindre stenslag. Dog vil den beskytte mod mindre skader fra sand og andre partikler der rammer med høj fart.

For beskyttelse mod stenslag, tag en snak med din detailer om han kan hjælpe dig med montering af beskyttelsesfilm efter polering og før beskyttelse med Finest.

Vil Finest gøre min lak resistent over for ridser ?

Finest beskytter mod vaskeridser bedre end noget andet produkt på markedet. Ingen keramisk coating vil kunne beskytte din lak 100% mod ridser, men med den rigtige vasketeknik og Finest coating kan du reducerer dette. Det bedste du kan gøre er at følge vores vaskeguide eller spørge din detailer til råds.

 

Får det min bil til at skinne ?

Ja – din Finest detailer vil sørge for at polerer din bil med de rette produkter, så den får en fantastisk glans. Efter dette vil detaileren påfører 2 lag CQuartz Finest, som vil forbedre glansen til et vanvittigt niveau du næsten ikke kan forestille dig. Hvis du efterfølgende passer godt på din lak – vil glansen forblive i minimum 2 år !

 

Hvor lang tid er det realistisk at behandlingen holder, efter de 2 år ?

Det kommer helt an på hvordan du behandler din lak !

  

Vil Finest beskytte mod fuglelort og syreregn ? 

Ja, Finest vil være resistens over for begge dele, og fuglelort vil være nemmere at vaske af, uden at det efterlader nogle mærker efter sig. Vi anbefaler dog at fuglelort bør fjernes hurtigst muligt. Mens fuglelort let ætser sig gennem voks i løbet af få sekunder og lave skader i klarlakken i løbet af få minutter, vil Finest hjælpe med at stoppe syren i at nå din klarlak. De fleste fuglelorte vil end ikke efterlade et mærke i overfladen efter at være blevet vasket af.

 

Kan jeg vaske min bil med vaskemetoden uden brug af vand ?

Vi anbefaler at du lærer og bruger en korrekt vaskemetode til at vedligeholde din lak eller alternativt får din detailer til at vedligeholde lakken efterfølgende.

Du kan sagtens vaske, eller få andre til at vaske den efter denne metode. Du skal dog være meget obs på hvilke produkter enten de eller du selv bruger – da disse kan indeholde kemi der ikke er god for nogle dele på din bil. De vil måske lægge en hinde på overfladen, som vil give dårligere effekt på hvordan vand og skidt vil glide af din lak – end den ellers burde gøre når den er behandlet med Finest.

Vi anbefaler at bruge CarPro ECH2O som waterless wash – hvis du ønsker at bruge denne vaskemetode.