Viser alle 6 resultater


Waxaddict – Eksklusive håndlavede bilplejeprodukter siden 1997 !

Lidt uden for Huddersfield, UK – i den lille by Scisset finder man Waxaddict. Waxaddict har siden 1997 specialiseret sig i at lave eksklusive håndlavede bilplejeprodukter. Og som deres navn antyder, så er det specielt omkring vokse, de har deres speciale.

Håndværk !

Waxaddicts produkter handler i bund og grund om solidt håndværk. For alle deres produkter laves i små portioner, KUN på ordre og med stor omhu. Når vi bestiller vare fra Waxaddict, sætter Waxaddict hele/flere af deres produktioner igang – KUN for vores skyld. Her er ikke noget med, at vi får produkter som er produceret for 6 måneder siden og har stået og gloet på en hylde. Nej, produkterne kommer frisk fra produktionen – specielt lavet til os – dvs. jer !

Du finder forskellige vokse i priser fra omkring 500 kr. op til godt 2.000 kr. Alle har hver deres forskellige egenskaber, og baseret på forskellige teknologier. Dvs. lige fra organisk voks, til hybrider, SiO2-baserede og helt op til SiO2-Hybrider med Waxaddicts egne patenterede teknologier. Og så kan du som noget ret enestående, mod betaling, få genopfyldt din pot med voks når du har brugt den !

En komplet oplevelse

Når du købe en af Waxaddicts specielle håndlavede vokse, så får du først og fremmest en fuldstændig fantastisk produkt i sig selv. Det bemærker du når du arbejder med det, og når du ser resultatet efter hver behandling…. For det taler helt for sig selv.

Herudover gør Waxaddict også rigtig meget for helhedsindtrykket, specielt af deres eksklusive vokse. De leveres nemlig i særlige bokse, i pots med særlige designs – som ikke nødvendigt er det samme fra gang til gang. Nogle har endda låg lavet i carbon. Så det er virkelig produkter som ser lige så godt ud at have stående på hylden – som den fornøjelse det er at arbejde med dem.

Ikke kun vokse…

Waxaddict tilbyder et bredt spektre af absolutte high-end produkter til alle dele af din bils eksteriør som interiør. Så når du for alvor får smag for Waxaddicts produkter – kan du gå “All-In”. Alle produkterne er bygget op til at virke i samspil med hinanden. Så, hvis du er i tvivl om hvilket produkt du skal bruge til at vedligeholde f.eks. din SiO2-baseret Quartz voks – så har Waxaddict lavet Pure Shampoo og flere forskellige detail sprays.

Og er du Wax-Afinando – så SKAL du prøve en af Waxaddict’s high-end vokse !

Hold øje her – vi vil løbende opdaterer med hele Waxaddicts sortiment.

Rigtig god fornøjelse !

Tilbud
449,95 DKK 404,96 DKK

Show-voks der får lakken til at poppe

Tilbud
109,95 DKK 98,96 DKK

Hydrofobisk spray voks

Tilbud
74,95 DKK 67,46 DKK

Quick detailer der tilfører hydrofobisk effekt og skarpere finish

324,85 DKK 306,36 DKK

Vedligeholdelses kit med Waxaddict produkter

Tilbud
139,95 DKK 125,96 DKK

High-end pH neutral voks-sikker shampoo

Tilbud

Waxaddict

Waxaddict Vitreo

539,95 DKK 485,96 DKK

Naturlig voks der giver vådt look og høj glans

På jagt efter julegaverne ?
Vi vil gerne sikre os at dine julegaver kommer frem i tide. Derfor, skal du være sikker på at dine modtage dine varer inden jul, skal vi modtage din ordre inden…
x