Viser alle 11 resultater

Turtle Hybrid Solutions – Pas på, den bidder !

Hos CarCare Freaks er vil glade for at kunne tilbyde produktserien Hybrid Solution fra Turtle. Ja, det er rigtig Turtle og ikke Turtle Wax.

Alle der kender til bilpleje, ved hvem Turtle Wax er. Alle har måske haft et produkt engang eller kender en der har. Måske husker nogen produkterne fra fars garage.

Det amerikanske brand har med Hybrid Solutions, lavet et subbrand som nu går under navnet Turtle. Eller dvs. at produkterne er så forskellige fra resten af mærket – så produkterne i Hybrid Solution serien faktisk slet ikke har Turtle eller Turtle Wax skrevet nogle steder på flaskerne. Selv logo’en er nyt, mere moderne og passer til indholdet af de nye produkter.

Er du klar til at blive overrasket ?

Du skal ikke lede længe på YouTube for at finde ud af, at produkterne i Hydrid Solution serien piller bukserne af selv de helt store mærker i praktisk brug og performance. Jo, pas på – skilpadden den bidder !

Hybrid Solutions er udviklet af et nyt hold hos Turle som kommer fra den etablerede detailing scene. Dvs. produkterne er lavet af nogen der ved hvad der rør sig, samt hvad de profesionelle og entusiasterne vil ha.

Glem derfor alt om hvad du har af holdninger omkring Turle og ikke mindst Turle Wax. For disse produkter har stort set intet at gøre med det gamle brand og kendte produkter. De her, de overrasker dig !

Keramisk

Hybrid Solutions er bygget på moderne teknologi. Dvs. de indeholder alle bla. SiO2 som man finder i keramiske coatings og top moderne bilplejeprodukter. Altså, er der i disse produkter fuld smæk på glans og de hydrofobiske effekter. Så tænder du på beading, så er Hybrid Solutions produkterne lige noget for dig.

Produkterne er lavet til at fungere sammen. Dvs. lige fra polering med Ceramic Polish & Wax til primær beskyttelse med Ceramic Spray Coating og vedligehold med Ceramic Wash & Wax.

Produkterne spiller dog også fint sammen med øvrige produkter baseret på SiO2 – eller hvad du ellers måtte have i dit bilpleje setup.

199,00 DKK

Kombineret SiO2-baseret Quick Detailer og Waterless Wash.

486,95 DKK

Bundle til vask/beskyttelse af lakken.

229,00 DKK

Alt i en: Poler, hæv glansen og beskyt lakken.

199,00 DKK

SiO2 baseret lakforsegler med op til 12 måneders holdbarhed.

175,00 DKK

Shampoo med Wetcoat effekt

Lakbeskyttelse

Turtle Ceramic Wet Wax

199,00 DKK

Beskytter lakken ifm. aftørring efter vask

299,00 DKK

1-step polermiddel

229,00 DKK

1-step polermiddel med sorte farvepigmenter

229,00 DKK

SiO2 baseret sprayforsegler med sort pigment

349,00 DKK

Graphene-baseret sprayforsegler, vådforsegler og drying aid

349,00 DKK

Flydende Graphene-baseret voks