Viser alle 0 resultater

Scangrip – Innovation From Denmark

Dansk design og innovation når det er aller bedst. Det kan ikke siges meget anderledes, når det kommer til Scangrip og deres produkter.

scangrip
Scangrip har på få år markeret sig og er blevet en af de mest anderkendte producenter af LED-arbejdslamper – overhovedet. De har sat baren for hvordan arbejdslamper til forskellige formål skal performe. Selvom mange bare tror at lys er lys, så gør det en stor forskel hvor varmt og kraftigt lyset er. Det er netop her at fårene skilles fra bukkene.

Mens Scangrip laver arbejdslamper til forskellige formål, har vi valgt udelukkende at fokuserer på Colour Match-serien. Colour Match-serien består af arbejdslamper specielt udviklet til bilpleje og detailing industrien. Det er lamper der er udviklet til at gengive farver under belysning – som det er meningen de skal gengives. Det betyder, at det gør det langt lettere at korrigerer akfejl, hologrammer mv. – hvor traditionelt uafstemt lys over tid kan gøre en “farveblind”.

Omend du er entusiasten eller den professionel – så er vi sikre på du bliver helt vild med Colour Match produkterne!

Hos os finder du selvfølgelig det fulde program af arbejdslamperne samt en nøje udvalg af tilbehørsprodukter – som vi løbende udvider.

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.