Viser alle 22 resultater

Microfiber Madness – Premium Microfiber

Her hos CarCare Freaks, er vi stolte af være en del af Microfiber Madness familien.

Microfiber Madness Logo

Microfiber Madness er nok, hvis det ikke er, producenten bag de mest eksklusive produkter af microfiber overhoved. Her er virkelig tale om produkter fra aller øverste hylde! Herudover deler vi den samme lidenskab = At kunne tilbyde de bedst mulige produkter til bilpleje branchen overhoved !

Microfiber Madness er stiftet tilbage i 2009 af tyske Thomas Hackner. Thomas har været mange år i bilpleje branchen, og har gennem sin tid haft tonsvis af microfiberhåndklæder mellem hænderne og det var det som startede det hele.

Microfiber er ikke bare microfiber. Der findes ikke et stykke microfiber, der som en schweitzerkniv kan det hele.

Derfor besluttede Thomas selv at gå i krig, og producerer produkter til hver deres formål. Produkterne skulle være det bedste af det bedste og skulle kunne tilfredsstille både detailere og entusiaster – mens produkterne samtidig skulle være til at betale.

Efter en masse prototyper og test, fandt de første Microfiber Madness produkter vej til markedet i 2010 – produktlinien er siden vokset og indeholder idag en bred vifte af microfiber produkter.

Med navne som Crazy Pile, Dry Me Crazy og Incredimitt – beskrives produkterne ikke blot med humor, men også med den ekstreme passion og lidenskab der ligger bag udførelsen og kvaliteten!

Microfiber Madness er i dag anderkendt blandt professionelle og elsket af bilpleje nørder.

Alle produkterne tjekkes 2 gange inden de på fabrikken pakkes og sendes til os. Her leveres de alle i emballage som passer perfekt til produktet med enten genluk, rør eller æske – så du kan pakke dem forsvarligt ned igen så de ikke udsættes for snavs og støv når de ikke bruges. Der medfølger en grundig vejledning til hvordan produkterne bruges korrekt og hvordan du passer bedst muligt på dem.

Glæd dig til at prøve vores produkter fra Microfiber Madness !!

Ikke på lager
Antal Rabat
5 - 9 5%
10 - 10%
Fra 54,95 DKK
Antal Rabat
5 - 9 5%
10 - 10%
Fra 89,95 DKK
Antal Rabat
5 - 9 5%
10 - 10%
34,95 DKK
Antal Rabat
2 - 4 5%
5 - 10%
Fra 109,95 DKK
Antal Rabat
2 - 4 5%
5 - 10%
109,95 DKK
Antal Rabat
2 - 4 5%
5 - 10%
Fra 74,95 DKK
Antal Rabat
5 - 9 5%
10 - 10%
59,95 DKK