Viser alle 5 resultater

EZ laver nogle fantastiske målrettede tilbehørsprodukter til bilpleje. Vi har valgt at have deres barberblad (EZ Grip Plastic Razor) samt deres fælgbørster i sortimentet.

Barberbladet er i plastik, til de ting, som du ikke kan få af på andre måder, men med et produkt, der stadig er blødere end lakken. Det er en særdeles populær vare på vores webshop.

Fælgbørsten fra EZ er ”go-to” børsten på det danske marked. Den kan langt mere end ”bare” at være en fælgbørste, så flere af vores kunder benytter den til mc, rengøring af false, og i motorrum, hvor det oftest er nemmere at komme til med en børste frem for f.eks. en microfiber klud.

Hårene på børsten er af nylon og bygget til at være ”ridsefri”, og med særdeles god evne til at rette sig op efter brug. Håndtagene er let nubret, så du selv med våde hænder og handsker har mulighed for at få et godt greb.

Med flere forskellige størrelser er der mulighed for at finde den helt rette til opgaven.

Holdbarheden af EZ’s produkter er blandt det bedste på markedet. Den eneste vedligeholdelse du skal foretage dig, er at vaske børsten fri for kemi, og ved at hænge den lodret kan det sidste løbe ud af børsten gennem det indbyggede hul i skaftet.

54,95 DKK

"Barberblad" i plast til at fjerne uønskede elementer på div overflader.

139,95 DKK

Løse blade til EZ Plastic Razor Kit

Dæk og Fælgbørster

EZ Fælgbørste Lille (32cm)

174,95 DKK

Hårdfør fælgbørste

Ikke på lager

Dæk og Fælgbørster

EZ Fælgbørste Stor (48cm)

239,95 DKK

Hårdfør fælgbørste

Børster og Pensler

EZ GO Fælgbørste

169,95 DKK

Børste til fælge, false og MC'en.

Anti-Dug Kampagne
Spar 15% på udvalgte produkter der hjælper dig med at holde dine ruder fri for dug og is ❄️
x