Viser alle 3 resultater

Buff Brite – Passion for Car Care

Fra Amerikanske Buff Brite finder du innovative tilbehørsprodukter til bilpleje. Tom, der står bag “geschæften” har mere end 40 års erfaring i bilplejebranchen. Og gennem denne erfaring, har han omsat idéer til hvordan man gøre ting smartere,  til innovative produkter.

Vi har taget 2 af de mest populære produkter ind.

Det er produkter, der giver dig væsentligt bedre lys når du arbejder med din polermaskine, og så er det tilbehør, for dig, der gerne effektivt vil have f.eks. hundehår og kattehår samt sand op fra sæder, bagagerum og bunden af bilen.

Typisk vil du måske benytte en pandelampe eller en stationær lampe, til at kunne se hvor du arbejder, holde øje med polermiddelet samt lakfejl og hvor du ligesom skal give den noget ”ekstra”.

Men:

Vinklen og stedet du arbejder i/på ændrer sig hele tiden, så hvis du vil undgå at skulle flytte på en stationær lampe og være sikker på du har den rigtige vinkel hele tiden – så er det Flamethrower V2 du skal have fat i.

Snyd ikke dig selv til at prøve Flamethrower til din polermaskine eller Fur-Eel til at hjælper dig med at opsuge dyrehår og sand. Smarte, innovative produkter der gør din hverdag lettere og mere effektiv.Buff Brite

569,95 DKK

LED-lampe til montering på polermaskine

99,95 DKK

Ekstra hub til Flamethrower V2

Buff Brite

Buff Brite Fur-Eel

129,95 DKK

Tilbehør til opsamling af hundehår og sand

"It's protection time"
Foråret er på vej ☀️ Spar 25% på vores kit fra Soft99🇯🇵 , der giver dig en frisk forsegling af din lak, ruder og glas
x