Viser alle 7 resultater

Angelwax – Heaven Scent Wicked Finish

Himelsk duft, sindsyg finish.. Med de ord, lægger Angelwax fra land med et mantra der går lige i vores bilplejehjerter ! Altså produkter der er lækre at arbejde med – men ikke går på kompromis med kvaliteten.

Håndlavet i små portioner..

Alle Angelwax produkter er håndlavet i små portioner på egen fabrik i Skotland, af de bedst mulige materialer. Det sikre, at kun de bedste produkter sendes ud til slutbrugeren.

De er alle specielt udviklet med kunden i fokus. Ergo – du skal derfor ikke være en ekspert for at få fantastiske resultater.

Produktsortimentet spænder bredt. Men specielt deres vedr. deres voksprodukter – der finder du måske ikke nogen anden producent på markedet, der laver bedre. Prisniveauet her, spænder fra et par 100 kr op til flere tusind. Så der er både noget for entusiasten og den profesionelle.

Vores sortiment udvikles løbende – men er der specielle produkter du er interesseret i, så giv os et kald.

Referencer, der ikke kan tages fejl af…

Glem alt om, at dette bare er endnu et produkt med et fancy navn – der pakker deres ting pænt ind. Sådanne produkter finder du ikke her hos os – det lover vi !

En af vores favorit detailere ude i europa, Hollandske Serge Langendoen fra Ride & Shine Detailing, benytter bla. Angelwax. Og her er ikke tale om en hr. “hvem som helst”.

Ligeledes, så benytter hyperbil producenten Koenigsegg Angelwax. Og hvis noget er godt nok til Christian Von Koenigsegg – så er vi sikker på at det også er godt nok for vores kunder 😉

Nå ja, som sidenote – så har flere af deres produkter vundet flere priser og awards hos Auto Express.