Viser alle 10 resultater

Fine Polermidler – Når du ønsker den ultimative finish !

I denne underkategori finder du vores udvalg af fine polermidler, som hjælper dig med at opnå de ypperste afsluttende resultater i din lakkorrektion.

Produkterne i denne kategori kan som oftes fjerne mindre vaskeridser, holgrammer og skygger – samt hjælpe med at fjerne de fejl der er i lakken efter brug af grovere polermidler.

De fine polermidler handler ikke om “cutting-power”, men i stedet om at få de sidste detaljer frem i lakken – inden du påfører den endelige lakbeskyttelse.

314,95 DKK

Finish polish. Ekstrem fin afslutter

- Fine Polermidler

Auto Glanz AIO (500ml)

124,95 DKK

Polerer let, tilfører glans og beskyttelse. Alt-i-et produkt

Fra 124,95 DKK

Fin afsluttende polish med carnauba voks.

- Fine Polermidler

Koch Chemie Micro Cut M3.02

Fra 124,95 DKK

Fin afsluttende polish

Fra 113,95 DKK

Fin polish og hologramfjerner.

Fra 132,50 DKK

Fjerner hologrammer og forsegler lakken

- Fine Polermidler

Poorboys SSR 1

129,95 DKK

Fin Finish Polish

- Fine Polermidler

Menzerna SF3500 Super Finish

Fra 89,95 DKK

Fin/Finish Polermiddel.

- Fine Polermidler

CarPro Essence

Fra 194,95 DKK

1-Step-, Finish- eller Primer polish. Ekstrem høj glans

- Fine Polermidler

CarPro Reflect

Fra 109,95 DKK

Fin afsluttende polish


Fine Polermidler - Det aller sidste skridt

Når man bruger fine polermidler, er det ofte fordi man har været igennem en process hvor det har været nødvendigt at korrigere andre fejl i lakken. Og ved et bruge nogle fine polermidler til den afsluttende del af ens arbejde, er det lidt som når bageren lægger glasuren på kransekagen. Det er for at få de sidste detaljer på plads.

Forskellige typer fine polermidler

De fine polermidler fåes i flere forskellige typer. Nogle er blot lavet til at hæve glansen og lige fjerne de micro-hologrammer og skygger man kan have fået fra de grove polermidler. Andre typer indeholder reel beskyttelse, glaze og beskyttelse eller klargør og fungerer som "grunder" for keramiske coatings. Hvilke fine polermidler du skal vælge handler derfor om formålet. Dvs., skal du lægge en keramisk coating på lakken - kan det være en fordel at bruge et fint polermiddel som Essencen fra CarPro. Skal du lægge en voks som Fusso Coat 12 Months Wax, kan det være en fordel at bruge et polermiddel som blot afslutter pænt uden nogen former for beskyttelse. Så tænkt på det når du vælger mellem vores udvalg af fine polermidler.