Immortal – Den selvhelende klarlak !

Udødelig… Forestil dig at gøre din bils udseende udødeligt. At lakken fra nu og for altid vil bibeholde den samme glans og dybde, uden nogle former for ridser!

Immortal

Immotal fra CarPro er en selvhelende klarlak, der reparerer sig selv hvis den udsættes for ridser eller stenslag. Og det hurtigere end du dårligt kan nå at opfange det med det blotte øje. Samtidig sørger den, med sine utrolige hydrofobiske egenskaber, at gøre vedligeholdelsen utrolig nem – da vand, skidt og snavs har svært ved at sidde fast på overfladen.

Og glansen… Den varer for evigt !

Molekylær hukommelse

Molekylær hukommelse, det er det som sker når selvhelende polymer coatings som Immotal bliver udsat for en skade. Polymerne i Immotal er sammensat i et molekylær krydsligende gitter – hvilket gør dem utroligt stærke og resistente over for nedbrydning. Det betyder, at når lakken hærder – danner den en dette permanente molekylære gitter.

Når den så udsættes for en skade, sker der det at gitteret bliver brudt. Men molekylerne vil altid forsøge at finde tilbage og gendanne det samme molekylære gitter – og herved sker sammentrækningen og skaden forsvinder.

Den selvhelende funktion kan ske allerede fra 0 grader. Ved en temperatur på 20 grader og herover, vil sammetrækningen ske nærmest øjeblikkelig.

Immortal 2

 

Påføringen

Immortal påføres i stedet for den traditionelle klarlak som det sidste beskyttende selvhelende lag ifm. lakeringen. Og den er udviklet til at indgå som en normal del af denne proces, og kan påføres med det udstyr der i forvejen bruges i branchen. Der er derfor ikke behov for ekstraordinær træning for at kunne påføre Immortal. Samtidig overholder den selvfølgelig alle regulativer og standarder og er godkendt til påføring og brug i Danmark.

Immortal 3

Holdbarhed – Udødelig for altid

Intet af overstående ville give mening hvis Immortal ikke havde evnen til beskytte din bil de næste mange år. Derfor, så er den udover sin fantastiske selvhelende og hydrofobiske egenskaber, resistent over for organiske syre, kemikalier, stærke opløsningsmidler, industriel nedfald (kontermineringer) samt at falme af UV-Lys.

Immortal er testet under de mest ekstreme forhold. Og det er ikke lykkedes i disse tests, at se nogle former for nedbrydning.

Immortal bliver snart tilgængelig i Danmark.